fbpx

The ChanGin

Het geheim van ChanGin'

Het ontstaan van ChanGin'

Het moest anders dan anders. Vanuit de hang naar avontuur zochten Brabanders én levenskunstenaars Thom en Gijs de samenwerking met de beste destilleerders. ChanGin’ was een haast logisch gevolg. Vol verrassing, smaak en kleur is het de kroon op elk moment!

De beste ingrediënten

Door de beste ingrediënten te combineren, zijn wij erin geslaagd onze Gin zijn karakteristieke smaak te geven. Gedurende zes maanden hebben we test na test uitgevoerd, waarbij we alleen de beste ingrediënten toegang hebben gegeven tot onze Gin. Met trots kunnen ze zeggen dat dit onze ultieme gin is die wij voor ogen hebben.

Unieke ervaring met kittelbloem

ChanGin’ is een florale gin met body en een milde afdronk. Het ingrediënt Kittelbloem is verantwoordelijk voor de kleurverandering en geeft deze gin zijn unieke en temperamentvolle karakter.

Ervaar de smaak en meer

Onze zoektocht heeft geleid tot een uniek product. Het is onze combinatie van de beste ingrediënten, de lekkerste smaak en de extra beleving in het glas, die ervoor moeten zorgen dat jij ook overtuigd raakt van The ChanGin’. Ervaar en laat jezelf verassen!